Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service på bil

Trenger din Volkswagen personbil eller ditt Volkswagen Nyttekjøretøy service? Hos Gumpens Auto Grenland står dyktige og profesjonelle medarbeidere klare til å hjelpe deg. Alle våre verkstedsansatte er sertifiserte og har en unik spesialkompetanse på bilmodellene fra Volkswagen, noe som betyr at din bil er i trygge hender når du leverer den til service, skadereparasjon eller andre tjenester hos oss. Vi har et topp moderne merkeverksted, og vi bruker selvfølgelig alltid originale bildeler for å sikre at din Volkswagen holder den samme høye kvaliteten lengre. I tillegg til at vi kun bruker originale bildeler, sørger vi for at alle punktene på sjekklisten ved en service på din bil blir utført i henhold til bilfabrikkens strenge krav.

Vi kan også garantere at du ikke må betale mer enn den prisen vi har avtalt, og at vi blir ferdig til avtalt tid.

Uansett hva du trenger hjelp til i forhold til bilholdet ditt kan du få ordnet dette hos oss. Det gjelder enten det er en rutinemessig bilservice, reparasjon av steinsprutskade eller skifte av dekk. Vi utfører også EU-kontroll av din Volkswagen. Trenger du dekkoppbevaring? Vi tilbyr sikker lagring av dekkene dine på vårt eget dekkhotell slik at de lagres på best mulig måte frem til neste sesong.

Verkstedtjenester