Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Amarok V6 4MOTION automatgir

Amarok pickup - Premium kjøreglede!

Volkswagen Amarok er en pickup med maskulint design, en robust konstruksjon og massevis av krefter! Med andre ord - alt du forventer av en eksklusiv pickup i premiumklassen. 

Kraftige V6-motorer

Den kraftige 6-sylindrede turbodieselmotoren med et slagvolum på 3,0 liter har reserver i massevis, selv når den yter sitt ytterste. Nå kan du også bestille 258hk med 580Nm motor på utstyrsversjonene Aventura og Highline. Vi kan også tilby 3,0 liter TDI-dieselmotor (204 hk) med 500 Nm.

Komfortabel kjøring

8-trinns automatgirkasse.
Begge V6-motorene kan leveres med 8-trinns automatgirkasse. Førstegiret er spesielt tilpasset igangkjøring med tilhenger eller kjøring under svært krevende forhold, mens det åttende giret reduserer drivstofforbruket på lange strekninger fordi du da kjører på lavt turtall. Muligheten for å kombinere dette med permanent 4MOTION firehjulsdrift er også helt unik.

 

Den perfekte arbeidsbilen for offroad-kjøring

Bygget for maksimal kjøreglede.
• Slippvinkel og vadedybde: Den maksimale slippvinkelen på Amarok er 29,5° foran og 18,0° bak. Vadedybden er 500 mm.

• Tverrhelling: Den brede akselavstanden til Amarok gjør bilen svært stødig, også når du kjører på skrå med en helling på 50°.

• Rampevinkel: Den høye bakkeklaringen gjør Amarok i stand til å kjøre over ramper med en vinkel pa inntil 15,6°.

• Stigningsvinkel: Amarok forserer stigninger med en last på inntil 1 tonn.

 

* Pris ekskl. mva, frakt og leveringsomkostninger kommer i tillegg.