Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ID.3. Roadshow besøker Kristiansand KUN 4. november!

Oppdatert 26.november 2019

Endelig kan vi vise frem ID.3 1ST hos oss på Gumpens Auto Vest! 

Klikk her for å sikre plass ved et av visningstidspunktene

Norge er et av de første landene i verden som får mulighet til å vise nye Volkswagen ID.3 1ST til kunder. Vi har derfor gleden av å invitere deg til VIP-visning hos oss. I tillegg til presentasjon og visning av bilen, vil du få muligheten til å oppleve en produksjonsklar ID.3 1ST på nært hold, både utvendig og innvendig. Våre selgere vil være til stede og stå til din disposisjon for eventuelle spørsmål. 

BLI KJENT MED ID.3

Eksteriør og farger
Volkswagen ID.3 1ST leveres med eksklusive designelementer som kun blir tilgjengelig på ID.3 1ST i fargene Moonstone Grey, Makena Turkis, Mangan Grey og Glacier White.

Klikk her for å sikre plass ved et av visningstidspunktene

Interiør og plass
Volkswagen ID.3 1ST tilbyr fleksible løsninger for ulike behov og har et bagasjeromsvolum på 385 liter. En rekke assistentsystemer som f.eks ryggekamera, Travel Assist med Side Assist, Lane Assist samt 360 graders oversikt med kameraer som gir deg full kontroll over bilen i miljøet du befinner deg i. Den nye MEB-plattformen åpner for bedre utnyttelse av plassen med sitt "Open Space" konsept hvor mangelen på mellomaksel kan utnyttes maksimalt.

Underholdning og infotainmentskjerm
Infotainmentskjermen i ID.3 er på hele 10"-tommer hvor all informasjon er lett tilgjengelig som f.eks batteristatus, kjørecomputer, navigasjon med stemmestyringsassistent (standardutstyr på ID.3 1ST) og justering av innvendig belysning. Infotainmentsystemet kan personaliseres etter eget ønske og behov.

AR head-up-display
Volkswagen ID.3 1ST leveres med et avansert AR head-up-display (standardutstyr på ID.3 1ST Max) som prosjekterer viktig kjøreinformasjon som f.eks hastighet, navigasjon, adaptiv cruisekontroll, assistentsystemene Front Assist, Side Assist og lane assist.

Volkswagen ID.3 1ST er bygget på en helt ny modulær plattform (MEB) for elbiler fra Volkswagen. MEB plattformen er bygget for å utnytte teknologien i elbiler optimalt. Fordeler for deg er større plass, lengre rekkevidde, økt komfort og kjøreglede.

Klikk her for å sikre plass ved et av visningstidspunktene