Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

7 ting du bør vite om ID.3 1st

Oppdatert 27.februar 2020

17. juni kan du bestille og sikre levering av ID.3 førsteutgave i 2020.

Med den nye ID.3 1ST starter en ny æra innen elektrisk mobilitet. Her møter elektrisk ytelser på 204 hk, innovativt design og en rekkevidde som egner seg til lange kjøreturer på inntil 420 km. Som skapt for mennesker som trenger stor plass og lang rekkevidde i hverdagen.

Bjørn Østervold er personbilselger hos Gumpens Auto Grenland og mener ID.3 1st vil være førstevalget for de som ønsker seg elektrisk bil med lang rekkevidde og god innvendig plass.

– ID.3 er kvikk med sine 204 hk, har en romslig kupe med lett ut- og innsteg og kan leveres med krok for sykkelholder bak. Den har et innovativt og stilrent design, høyt utstyrsnivå og avanserte assistentsystemer. Ikke minst er den svært hyggelig priset, sier han.

– Ta gjerne kontakt med oss for å forhåndsbestille ID.3 i dag, avslutter Bjørn. 

7 ting du bør vite om ID.3

1. Gratis lading det første året

Kunder av ladetjenesten vår, We Charge, kan lade den eksklusive spesialutgaven ID.3 1ST kostnadsfritt ved offentlige ladestasjoner i ett år fra registrering. Dette gjelder alle ladestasjoner som inngår i We Charge, inkludert lynlader-nettverket IONITY. Dette omfatter mer enn 100 000 ladepunkter i Europa!

2. Eksklusive designelementer på 1ST-versjonen

Volkswagen ID.3 1ST leveres i et begrenset antall på 30.000 biler og har flere designelementer som er eksklusivt for 1ST-versjonen. Om du vil ha den ekslusive varianten av ID.3 så gjelder det å bestille nå.

3. Sprek bil - rimelig penge

204 hk som gjør 0 til 100 km/t på 7,5 sekunder. ID.3 1st kommer i tillegg til en hyggelig pris - fra kun 330.000,- (justert til under 355.000,- som følge av drastiske endringer i kronekursen)

4. Utstyr som gir fleksibilitet

Fleksible løsninger for ulike behov, er nøkkelord for ID.3. Den har et bagasjeromsvolum på 385 liter, en rekke assistentsystemer som f.eks ryggekamera, Travel Assist med Side Assist, Lane Assist samt 360 graders oversikt med kameraer som gir deg full kontroll over bilen i miljøet du befinner deg i. 

5. Optimalisert for bedre rekkevidde

Bilen har varmepumpe med aktiv batterioppvarming og kjøling som gir optimal rekkevidde ved lave temperaturer, samt raskere hurtiglading.

6. Bygget på MEB (Modularer E-Antriebs-Baukasten)

Volkswagen ID.3 1ST er bygget på en helt ny modulær plattform (MEB) for elbiler fra Volkswagen. MEB plattformen er bygget for å utnytte teknologien i elbiler optimalt. Fordeler for brukeren er blant annet større plass, lengre rekkevidde, økt komfort og kjøreglede.

7. Romslig småbil - perfekt for bykjøring

Høyden er ca 8 cm høyere enn Golf. Dette innebærer høyere sittestilling og svært god takhøyde innvendig. MEB-plattformen gir Volkswagen ID.3 1ST en betydelig lenger akselavstand og dermed en svært romslig kupé med plass tilsvarende større biler. Svingradiusen er 10,2 meter og er sammlignbart med en småbil. Det gjør ID.3 1ST ideell for bykjøring.