Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Golf GTE

Sportslige ambisjoner med 40% lengre elektrisk rekkevidde. 


Golf GTE er sportslig og effektiv

Den kraftfulle hybriddrivlinjen i Golf GTE består av en nesten lydløs elektromotor på 95 hk med sømløs kraftoverføring og en innovativ 1,4-liters TSI bensinmotor med direkteinnsprøyting på 150 hk. Drivstofforbruket er lavt, uten at det går på bekostning av dynamikken. Når de to motorene jobber sammen, akselererer Golf GTE fra 0 til 100 km/t på bare 6,7 sekunder, og har en topphastighet på 225 km/t. Da oppnår motorene en systemeffekt på 245 hk og et imponerende dreiemoment på inntil 400 Nm. I tillegg til de tre brukervennlige hybridmodusene kan du også velge ren elektrisk drift som er perfekt for kjøring i urbane strøk med en rekkevidde på inntil 64 km. Det betyr at du kan kjøre elektrisk i byen, utnytte begge motorene ved forbikjøring på landeveien, og bruke TSI-motoren når du skal kjøre langt.

 

 

Energisk på utsiden.
Avslappet på innsiden.

Det sportslige utseendet videreføres inne i bilen der alle komponenter er nøye tilpasset hverandre. Det starter nederst med pedaler i rustfritt stål, fortsetter med dekorelementene og de karakteristiske dekorsømmene, og avrundes med det sorte taket. LED-ambientebelysningen retter fokus mot de riktige stedene. Det er lett å se at den digitale fremtiden har inntatt førerplassen og midtkonsollen. Her dominerer displayer med høy oppløsning, og de fleste funksjonene, som radio, klimaanlegg og lys, kan styres med berøringsflater og glidebrytere.

Sportslig og elegant

Golf GTE er en smidig og aerodynamisk bil med utvendig styling som Golf GTI. Den blå dekorlisten strekker seg over hele fronten, fra Volkswagen-logoen til de dynamiske LED-hovedlyktene. Som GTE har den ikke noe behov for å skjule eksosrørene sine, men plasseringen bak den forkrommede diffusoren er likevel et godt valg. Sammen med de stramme LED-baklyktene og takspoileren gir det hekken et markant uttrykk.