Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Julekampanje Passat GTE

Publisert 09.desember 2019

Nye Volkswagen Passat GTE Exclusive er en praktisk og stor ladbar hybrid full av utstyr som har det ypperste innen miljøteknologi. 

GJELDER KUN 3 STK LAGERBILER

Passat GTE har lavt forbruk, og kombinerer det beste fra to verdener: ren elektrisk drift i det daglige og hybridteknologi med full rekkevidde til de lengre kjøreturene. Perfekt for hele familien. Følgende Passat GTE tilbud kan vi glede omverden med denne jula:

Nye Passat GTE tilbyr komfort på et høyt nivå og med ny og innovativ teknologi. Det er god bagasjeplass med et lastevolum på opptil 1780 liter. Kupeen har fleksible løsninger, mens designen gir et tiltalende inntrykk. De kraftige og svært effektive motorene byr på smidige egenskaper og effektivt forbruk.

Pris for bilen ved kjøp kroner 475.000,- | Leasing 3 år totalt 45.000 km | Innskudd kroner 0,- | Pris pr mnd kroner 4.945,- inkl mva og service og vedlikeholdsavtale | Totalt kostnad pr år kroner 62.376,-


Volkswagen Passat GTE
Inkl utstyr som;
-> Transportpakke
-> Fjernbetjentparkeringsvarmer
-> Nettingvegg
-> Svingbart hengerfeste
-> Bagasjeromsnett
-> Metallic lakk
-> Ryggekamera
-> Oppvarmet multifunksjonsratt
-> Sort taktrekk
-> Sommer og vinterhjul
-> Adaptiv cruisekontroll
-> Adaptive LED-Matrix hovedlys
-> Appconnect
-> DAB+
-> Discover Media 8,0" navigasjon
-> Parkeringsassistent
-> Sportsseter
-> We connect