Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Polo Highline 95 hk TSI DSG-automat

Kort fortalt er det gøy å kjøre Polo. Enten du må ta en telefonsamtale mens du kjører, trenger oppdatert trafikkinformasjon, skal navigere frem til et reisemål eller rett og slett vil høre på favorittmusikken din, er det ikke noe problem i Polo.

Utstyrskampanje

Spar penger på ekstrautstyr: Nå får du denne modellen med mørke vinduer bak og keyless access til kr 0,-

Småbil med trygge løsninger og selvsikkert utseende

Volkswagen Polo er en bil du kan føle deg trygg i. Småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell, og vinduene og soltaket (standardutstyr på Highline) gir deg full oversikt over omgivelsene. Utseende er det heller ikke noe å si på med en lavere sidelinje, dynamiske spor og nye LED-hovedlykter (standardutstyr på Highline). Dette er en bil som vekker oppsikt uansett hvor turen går. 

Her får du moderne teknikk på en enkel og behagelig måte. De intelligente og praktiske førerassistentsystemene i Polo bidrar til høyere kjørekomfort og kan hjelpe deg med å håndtere kritiske situasjoner eller å unngå dem helt. Selv om du ikke alltid legger merke til denne teknologien, er det godt å vite at den er der, både med tanke på sikkerhet, kjøring og parkering.

 

Active Info Display

Få akkurat den informasjonen du vil ha i nye Volkswagen Polo.
Fremtiden er digital, og hvis du vil, kan du bytte ut de klassiske runde instrumentene med et høyoppløselig display. På det innovative og moderne kombiinstrumentet Active Info Display kan du se mye mer enn bare hastighet og turtall.

Med det nye Active Info Display (ekstrautstyr) leveres kombiinstrumentet med en høyoppløselig TFT-fargeskjerm på 10,25 tommer. Displayet har flere piksler, kraftigere farger, bedre lysstyrke og høyere kontrast, og du kan velge mellom flere visninger. Velg nøyaktig hvilke opplysninger du vil se på kombiinstrumentet i tillegg til den klassiske informasjonen om turtall, fart og kjørelengde.

Pris gjelder bil ferdig levert forhandler inkl. frakt og leveringsomkostninger.  Avbildet modell kan avvike fra standard. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Tilbudet gjelder frem til 31.03.2021