Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Få ekspert hjelp i din egen oppkjørsel

Mye å gjøre på jobb, henting i barnehagen eller fotballtrening på kvelden? Å finne tiden til å prøvekjøre kan være vanskelig. Det vil Gumpens Auto Grenland nå gjøre noe med – ved å komme hjem til deg.

Jeg ønsker å få eksperthjelp og prøvekjøre bil hjemmefra

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern finner du her.

 

I disse dager stiller Gumpens Auto Grenland mannsterke opp for å gi deg en best mulig kundeopplevelse i veien mot en ny bil.

– Vi gjør dette for å gi kundene våre en enklere hverdag. Det å ha tid til å komme innom oss for en prøvekjøring er vanskelig med jobb, barna og fritidsaktiviteter. Tidsklemma er utfordrende for mange.
sier Tomas Seljestad Flaatin.
Han er selger hos din lokale Volkswagen-forhandler Gumpens Auto Grenland AS og forteller videre at du ved et hjemmebesøk kan forvente å få gode og profesjonelle råd av kunnskapsrike og erfarne medarbeidere.

– Vi kommer med den modellen du ønsker å teste i ditt miljø og på din hjemmebane. Det mener vi fører til at man kan slappe mer av og ta seg god tid til å sette seg inn i modellen du prøvekjører.