Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Spar tid og få eksperthjelp på jobben

Korte tidsfrister, små marginer og utfordringer med å samle både brukere og beslutningstakere samtidig. Å teste nye biler kan være vanskelig. Det vil Gumpens Auto Grenland nå gjøre noe med – ved å besøke dere på jobb.

Jeg ønsker å få eksperthjelp og prøvekjøre bil hjemmefra

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern finner du her.

 

I disse dager stiller Gumpens Auto Grenland mannsterke opp for å gi deg og firmaet ditt en best mulig kundeopplevelse i veien mot en ny bil. Du kan nemlig få besøk av dem og deres nye modeller på arbeidsplassen.

– Vi gjør dette for å gi kundene våre en enklere hverdag. Det å ha tid til å komme innom oss for en prøvekjøring er vanskelig. Tidsklemma er utfordrende for mange.
sier Anton Bjørk.
Han er nyttekjøretøy-selger hos din lokale Volkswagen-forhandler Gumpens Auto Grenland AS og forteller videre at kundene kan forvente å få gode og profesjonelle råd og veiledning av kunnskapsrike og erfarne medarbeidere.

– Vi kommer med den modellen dere ønsker å teste i ditt miljø og på din arbeidsplass. Det mener vi fører til en bedre, riktigere og enklere prøvekjøring.